Livsstil Galleri

Edvard Grieg

Edvard Grieg

Pris etter valg: Kr 1.350
Motiv Størrelser:

Edvard Grieg regnes som Norges største komponist. Han var eksponent for nasjonalromantikken i musikken og en av foregangspersonene i harmoniutviklingen på slutten av 1800-tallet.

Griegs kunst er nært knyttet til norsk folkemusikk. Han ville skape en ny norsk tonekunst med folkeviser og slåtter som inspirasjonskilde. Griegs musikalske personlighet var med på å definere det norske for flere generasjoner fremover. Han står samtidig som en av de viktigste bærerne av hele den nordiske romantikken på 1800-tallet.
Blant hans viktigste verker er klaverkonserten i a-moll, scenemusikken til Peer Gynt, en strykekvartett og tre sonater for fiolin, i tillegg til en rekke samlinger av klaverstykker («lyriske stykker») og et stort antall sanger. Griegs kone (og kusine) Nina Hagerup Grieg (1845–1935) var utdannet sanger og fremførte ofte hans verker. Deres hjem Troldhaugen i Bergen, som ble bygd i 1885, er nå museum.


RAMMEVALG & INNRAMMING

Float glass – standard glass som benyttes til innramming
Artglass AR70 – Glasset er refleksdempende og UV-beskyttende.

Innramming:

  • Standard Innramming av TA3 små bilder i standard målsatt sort 30 m/m treramme. Størrelse på innramming 45x55 cm uavhengig av mål på motiv. Leveres med ett lag hvit passepartout, floatglass og oppheng.
  • Galleri Innrammes med sort eller hvit rettvinklet 30 m/m bred trelist, type 3072. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout. Velg mellom float- eller artglass. Oppheng inkludert.
  • Exclusive Innramming med valgfri Exclusive 40 m/m bred trelist, type. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout.  Exclusive rammelist kommer i 6 fargevalg. Se referansebilde.
  • Velg mellom float- eller artglass.
  • Oppheng inkludert.
tendart rammevalg
Standard og Galleri Rammelist
tendart exclusive rammelist
Exclusive Rammelist
tendart passepartout valg
Passepartout

Frakt i Norge

Kostnadsfritt ved henting
Frakt ellers i Norge: Små bilder 250 kr - Store bilder 500 kr
Dimensjon (L x B x H) 0 x 0 x 0 Centimetre
Vekt 0 Kilogram

Du er kanskje interessert i disse produktene

Lady Madonna

Lady Madonna

Pris etter valg: Kr 0
Legg i handlekurv
Alexandra Joner

Alexandra Joner

Pris etter valg: Kr 0
Bestill ditt eget bilde
Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård

Pris etter valg: Kr 1.350
Bestill ditt eget bilde
Mother Nature's Son

Mother Nature's Son

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg