Artist Galleri

Imagine tendart john lennon beatles torbjorn endrerud

Imagine

Pris etter valg: Kr 1.350
Motiv Størrelser:

Imagine er en av de mest kjente sangene John Lennon skrev som soloartist. Teksten handler om at mennesker burde kunne leve sammen, uansett bakgrunn og er betegnet som hans største musikalske gave til verden.

Låta ble utgitt i 1971 midt i den utopiske idealistiske hippietiden og mens Lennon var stormforelsket i den japanske kunstneren Yoko Ono. Selv uttalte Lennon i et intervju at teksten i realiteten er et “kommunistisk manifest”, men la til at sosialismen jeg snakker om ikke er slik an tåpelig russer ville gjort det, eller slik kineserne ville gjort det. Nei, jeg snakker om en trivelig britisk sosialisme.
For så vidt kan man si at Imagine er hippietidens og popkulturens svar på den udødelige niende symfonien til Ludwig van Beethoven.

RAMMEVALG & INNRAMMING

Float glass – standard glass som benyttes til innramming
Artglass AR70 – Glasset er refleksdempende og UV-beskyttende.

Innramming:

  • Standard Innramming av TA3 små bilder i standard målsatt sort 30 m/m treramme. Størrelse på innramming 45x55 cm uavhengig av mål på motiv. Leveres med ett lag hvit passepartout, floatglass og oppheng.
  • Galleri Innrammes med sort eller hvit rettvinklet 30 m/m bred trelist, type 3072. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout. Velg mellom float- eller artglass. Oppheng inkludert.
  • Exclusive Innramming med valgfri Exclusive 40 m/m bred trelist, type. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout.  Exclusive rammelist kommer i 6 fargevalg. Se referansebilde.
  • Velg mellom float- eller artglass.
  • Oppheng inkludert.
tendart rammevalg
Standard og Galleri Rammelist
tendart exclusive rammelist
Exclusive Rammelist
tendart passepartout valg
Passepartout

 

Frakt i Norge

Kostnadsfritt ved henting
Frakt ellers i Norge: Små bilder 250 kr - Store bilder 500 kr
Dimensjon (L x B x H) 0 x 0 x 0 Centimetre
Vekt 0 Kilogram

Du er kanskje interessert i disse produktene

I'm So Tired

I'm So Tired

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg
This Boy

This Boy

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg
Sgt.Peppers

Sgt.Peppers

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg