Artist Galleri

Sgt peppers beatles tendart dga torbjorn endrerud

Sgt.Peppers

Pris etter valg: Kr 1.350
Motiv Størrelser:

Beatles albumet “Sgt. Peppers Lonely Heart Club Band” var en gamechanger i pop/rock verden og Beatles beviste med dette at de var det ledende bandet.

Etterfulgt av perioden 1967 til 1975, som har vært den mest utviklende perioden med høy musikalsk kvalitet, var dette albumet først ute og ledet utviklingen an.
Oppdraget med å lage omslaget til platen ble gitt til kunstneren Peter Blake. Omslaget skulle i tråd med konseptet for plata framstille de fire (Beatles) som medlemmer av et band som holdt konsert i en park. Hver av bandmedlemmene laget en liste over levende og avdøde personer som de ville bli avbildet sammen med. Fotografier av disse ble forstørret opp i full størrelse på papplater og stilt opp som bakgrunn. Voksfigurene av The Beatles ble utlånt fra Madame Tussauds og stilt opp ved siden av. Blomstene ble levert av en blomsterforretning, mens de påståtte marihuanaplantene ikke er marihuana. Midt i bildet stilte The Beatles opp i sirkusaktige uniformer og nyanlagt bart.
Omslaget er svært påkostet, med utbrett og innlagte utklippsbilder. På innsiden av omslaget var det et eget design ved Seemon Posthuma og Marijke Kooger. For første gang i rockens historie var tekstene trykt på omslaget.
”Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” kom på førsteplass i musikkmagasinet Rolling Stone’s liste over “Tidenes 500 beste album”.

RAMMEVALG & INNRAMMING

Float glass – standard glass som benyttes til innramming
Artglass AR70 – Glasset er refleksdempende og UV-beskyttende.

Innramming:

  • Standard Innramming av TA3 små bilder i standard målsatt sort 30 m/m treramme. Størrelse på innramming 45x55 cm uavhengig av mål på motiv. Leveres med ett lag hvit passepartout, floatglass og oppheng.
  • Galleri Innrammes med sort eller hvit rettvinklet 30 m/m bred trelist, type 3072. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout. Velg mellom float- eller artglass. Oppheng inkludert.
  • Exclusive Innramming med valgfri Exclusive 40 m/m bred trelist, type. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout.  Exclusive rammelist kommer i 6 fargevalg. Se referansebilde.
  • Velg mellom float- eller artglass.
  • Oppheng inkludert.
tendart rammevalg
Standard og Galleri Rammelist
tendart exclusive rammelist
Exclusive Rammelist
tendart passepartout valg
Passepartout

Frakt i Norge

Frakt ellers i Norge: Små bilder 250 kr - Store bilder 500 kr
Kostnadsfritt ved henting
Dimensjon (L x B x H) 0 x 0 x 0 Centimetre
Vekt 0 Kilogram

Du er kanskje interessert i disse produktene

Abbey Code

Abbey Code

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg
Imagine

Imagine

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg
The Beatles

The Beatles

Pris etter valg: Kr 1.350
Velg valg