Bestillingsverk - Digitale Trykk

Bjørnstjerne Bjørnson

Bestillingsverk fra kunde som ønsket et unikt portrett av Bjørnstjerne Bjørnson i sin kunstsamling.

Vis detaljer

Nico

Str. 103 x 77 cm
Giclée på lerret

Vis detaljer

All You Need Is Love

Str. 75 x 100 cm
Giclée på lerret

Vis detaljer

For Evig Og Alltid

Ektemannen hadde tidligere kjøpt tendart bildet "P.S. I Love You" til sin kjære kone som likte bildet så godt at de bestemte seg for å sendte en forespørsel om å lage et bestillingsverk av deres spesielle brudebilde.

Vis detaljer

Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård er en norsk forfatter og forelegger som bl.a. har skrevet romanserien Min Kamp som er oversatt til 30 språk.
Bildet ble bestilt av Joakim som gave til kjæresten som er en lidenskapelig fan av Knausgård.

Vis detaljer

Alexandra Joner

Moren til Alexandra, Barbara Joner, tok kontakt med tendart med ønske om å lage et spesielt bilde av artisten Alexandra som bursdagsgave. Det skulle benyttes kraftfulle og rene farger. Bildet ble rammet inn med sort passepartout og exclusive sølvramme.

Vis detaljer

Vutn Vutn

Dette er en jubileums presang fra sønn til far som er musiker i bluesbandet OZ & The Wizards fra Kristiansand. Etter utvelgelse av motiv ble bildet laget og tillagt passende bakgrunn for å fremheve gitaristen i sine rette omgivelser.

Vis detaljer

Surfin' Madeleine

Madeleine er glad i vannet og med stor lidenskap for å surfe. Mor hadde ønske om å forevige sin datter på et tendart bilde som nå pryder veggen hjemme hos familien.

Vis detaljer

New Generation

Familiefaren fra Moss hadde et brennende ønske om å ha et bilde av sine barn og deres tilkommende som han kunne beskue og føle daglig nærhet til. Bildet «New Generation» er laget i kjente tendart farger hvor det symbolske familietreet har fått plass i bakgrunnen av familiemedlemmene.

Vis detaljer

Hasta Que Salga El Sol

Jota Bejarano er spansk musikkartist som har utgitt bl.a. albumet Hasta Que Salga El Sol som det grafiske tendart bildet har blitt tittulert etter. Juta giftet seg i madrid i 2019 og hans norske promotor/manager Nina ga tendart i oppdrag å lage denne bryllupsgaven.

Vis detaljer

Icescream

Et virkelig blinkskudd av et fotografi av den håpefulle var utgangspunktet for dette bestillingsverket.
Det ferdige tendart bildet har fått hedersplassen hos Stavanger familien hvor gleden over en is er til å ta og føle på.

Vis detaljer

Icescream 2

Et virkelig blinkskudd av et fotografi av den håpefulle var utgangspunktet for dette bestillingsverket.
Dette er oppfølgeren av Icescream, og det ferdige tendart bildet har fått hedersplassen ved siden av storesøsters hos Stavanger familien hvor gleden over en is er til å ta og føle på.

Vis detaljer

Høvdingen fra Os

En bestilling fra en guttegjeng som årlig legger bilturen til vestlandet. Her har de kommet i kontakt med en hyggelig kar som både byr på mat og logi. Som takk og til hans 70 årsdag har de fått laget dette bildet av "Høvdingen av Os".

Vis detaljer

Inner Light

Annette vant tredje prisen i NM – fitness for voksne. Hun ønsket å forevige dette med et bilde av seg selv. Annette så tendart’s bilder på en salgsutstilling og falt for stilarten og fargene og var ikke i tvil da hun fikk tilbudet om et unikt bilde fra tendart.

Vis detaljer

Neusa

Neusa er opprinnelig fra Brasil og er en fargerik person. Hun ønsket et bilde av seg selv i en positiv og feststemt setting. Bildet er laget med sterke farger, fyrverkeri og et hevet glass.

Vis detaljer

Jill

Jill skulle feire runde år og familien ønsket å gi en spesiell gave. Valget falt på et motiv med den berømte Goldengate broen i bakgrunnen, da Jill har en forkjærlighet for og gode minner fra San Fransisco. En by som hun besøker så ofte hun kan.

Vis detaljer

Hakkebakkeskogen

Gode opplevelser fra besøk i Hakkebakkeskogen i Sørlandsparken er bakgrunnen for dette bildet.
Familiefaren fra Lier ønsket å forevige øyeblikket med et stort tendart bilde av barna sine og seg selv i Hakkebakkeskogen bakeri.

Vis detaljer