Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now

Artist Galleri

Søk i Bildegalleri

A Hard days Night

Digital Graphic Artwork

Vis detaljer

Any time At All

Beatles låten Any Time At All startet b-siden på gruppens tredje album A Hard Day’s Night.

Vis detaljer

Baby It's You

Jentegruppen The Shirells utga i 1961 låta “Baby It’s You” og det fremsto litt merkelig at Beatles valgte å fremføre deres versjon på debut albumet “Please Please Me”, men John Lennon hadde et svakt hjerte for amerikanske jentegrupper og The Shirells var blant favorittene.

Vis detaljer

Back in the USSR

22. og 23. august 1968 ble låten Back In The USSR spilt inn av Lennon, McCartney og Harrison. Paul McCartney tok seg i hovedsak av trommingen da Ringo Starr var ute av Beatles i to dager.

Vis detaljer

Carol

Låten Carol ble komponert av legendariske Chuck Berry i 1958.

Vis detaljer

Carry That Weight

Denne låtens konklusjon blir fattet i "Carry That Weight".

Vis detaljer

Catwalk

En catwalk er en hevet gangvei som brukes i moteshow hvor modeller går langs og viser frem klær. I dette bildet har tendart som motiv en fargerik katt spankulerende i gatene i en storby en litt regntung kveld. Tittelen "Catwalk" mener kunstneren ga seg selv. 

Vis detaljer

Christmas Time

Låten Carol ble komponert av legendariske Chuck Berry i 1958.

Vis detaljer

Come Together

Hver eneste Beatles-album har en suveren åpningslåt, men ingen av dem er mer smygende sensuell enn Come Together på albumet Abbey Road.

Vis detaljer

Day Tripper

Day Tripper er A-siden på en hitsingel som The Beatles ga ut sent i 1965. Teksten var et angrep på folk som levde et normalt liv i kontortiden og ventet til fritiden med å flippe ut. OBS! Begrenset opplag - kun en størrelse tilgjengelig.

Vis detaljer

Dig It

Beatles jammet mye under arbeidet med Get Back og Let It Be. Mange av jammene var forlengelser av låtene som ble øvet inn, men Dig It var et unntak, det var en ren jammelåt.

Vis detaljer

Drive My Car

Drive My Car er åpningsnummeret på Beatles albumet Rubber Soul.

Vis detaljer

Edvard Grieg

Edvard Grieg regnes som Norges største komponist. Han var eksponent for nasjonalromantikken i musikken og en av foregangspersonene i harmoniutviklingen på slutten av 1800-tallet.

Vis detaljer

Edvard Munch

Dette bildet er basert på et av flere selvportrett som Edvard Munch gjorde. Edvard Munch (1863-1944) er en av modernismens viktigste kunstnere og den internasjonalt beste kjente norske kunstner. Han var aktiv gjennom mer enn seksti år.

Vis detaljer

Eleanor Rigby

Sangen om Eleanor Rigby utviklet seg fra å være en uskyldig historie om en ung kvinne som kaster ris på kirketrappen etter et bryllup, til en sørgelig vise om kvinnen som gikk ensom i graven uten å ha funnet sin livsledsager.

Vis detaljer

Erling Braut Haaland

The Champion Erling Braut Haaland

Vis detaljer

Every Little Thing

Paul McCartney hadde en ny singel i tankene da han skrev "Every Little Thing" på soverommet sitt høsten 1964. inspirasjonen til låten var hans daværende kjærste, Jane Asher. Teksten er en eneste sammenhengende hyllest til kvinnen i hans liv.

Vis detaljer

F1

Digital Graphic Artwork

Vis detaljer

Flying

Flying, som hadde arbeidstittelen Aerial Tour Instrumental, er en av få låter Beatles gjorde kun instrumentalt. Flying var for øvrig første gang alle fire band medlemmer ble kreditert for samme komposisjon.

Vis detaljer

For You Blue

Dette var Georg Harrisons lille glad låt til hans kone Patti. “Because you’re sweet and lovely girl, I love you.”

Vis detaljer

Free As A Bird

Free As A Bird er en klassisk Lennon ballade, fremført med all den følelse og melankoli som Beatles legenden klarte å uttrykke. Det lå et trist slør over både teksten, melodien og fremførelsen.

Vis detaljer

Girl

I et lengre intervju i 1980 fortalte John Lennon at låten «Girl» handlet om en drømmekvinne som han ikke trodde eksisterte - inntil han møtte Yoko Ono.

Vis detaljer

Glad All Over

"Glad All Over" var en rockabilly-låt som Carl Perkins spilte inn i desember 1957. Beatles og spesielt George Harrison var spesielt begeistret for denne låten. Perkins' versjon var kort og kjapp, drøyt halvannet minutt lang, men Beatles roet tempoet litt og fikk frem melodiens sjarm og iørefallenhet. Teksten var banal: "Hot dang dilly, it's silly but I'm glad all over."

Vis detaljer

Golden Slumber

Golden Slumbers ble til en dag i juni 1969 da Paul McCartney var på besøk hos faren. Som vanlig satt han seg ved pianoet, hvor han rent tilfeldig kom over en sangbok som tilhørte hans stesøster Ruth.

Vis detaljer

Good Day Sunshine

Hva er ikke som en sommerdag hvor solen går ned under horisonten etter en lang og flott dag? Det er bare å nyte og la inntrykkene synke inn.

Vis detaljer

Here, There And Everywhere

Paul McCartney laget det som han selv anser for å være sin vakreste og mest følelsesladede melodi en dag han satt ved John Lennon’s bassengkant.

Vis detaljer

Hold Me Tight

Hold Me Tight var opprinnelig tiltenkt plass på debut albumet Please Please Me til The Beatles, men hverken Beatles eller Georg Martin var tilfredse med innspillingen som ble gjort 11. februar 1963.

Vis detaljer

Honey Pie

Nostalgikeren Paul McCartney slår til igjen. Denne gang med et muntert gjenhør med populærmusikken fra mellomkrigstiden.

Vis detaljer

I Got To Find My Baby

En av de få gangene Beatles beveget seg langt inn i blues-landet var da de tolket Chuck Berry's I Got To Find My Baby.

Vis detaljer

I Saw Her Standing There

Iris Caldwell var 17 år gammel da Paul McCartney så henne danse twist i ballsalen Tower Ballroom i New Brighton en kveld i desember 1961.

Vis detaljer

I Want You

I Want You er en forlokkende med en nesten trollbindende aura over opptaket som gjør at man overser det faktum at dette egentlig er en åtte minutter lang jam, hvor den musikalske innsatsen langt overgår kvaliteten på selve komposisjonen.

Vis detaljer

I'll Be Back

Beatles låta "I'll be back" var en forholdsvis utypisk komposisjon å komme med for et rockeband på 60-tallet. Låten manglet refreng og hadde i stedet to forskjellige mellompartier, hvorav den ene ble fremført to ganger.

Vis detaljer

In My Life

Teksten til "In My Life" er en vandring gjennom John Lennon's minner fra barndom og oppvekst. Lennon flettet også inn en kjærlighetserklæring til moren Julia.

Vis detaljer

In Spite Of All Danger

Dette er den andre av to låter som Quarry Men, (Beatles før de het Beatles), spilte inn i det primitive hjemmestudioet til Percy Phillips.

Vis detaljer

Jack Nicholson

John Joseph «Jack» Nicholson f. 22. april 1937 er en av de store amerikanske skuespillerne med stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Vis detaljer

Joker

Joker er en amerikansk psykologisk thriller film fra 2019 regissert og produsert av Todd Phillips som var med på å skrive manus sammen med Scott Silver.

Vis detaljer

Lady Madonna

Før Beatles reiste til India og meditasjon med Mahatishi Mahesh Yogi i 1968 spilte de inn fire låter bl.a. Lady Madonna.

Vis detaljer

Like Dreamers Do

Like Dreamers Do var det første nummeret Beatles fremførte under prøvespillingen for Decca 1. januar 1962.

Vis detaljer

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe var en modell og filmskuespiller fra USA, som er en av vår tids største populærkulturelle ikoner. Hun utmerket seg i flere roller på 1950-tallet og levde et turbulent liv i rampelyset.

Vis detaljer

Michelle

Denne Beatles låten ble raskt den mest populære da Beatles ga ut albumet Rubber Soul. Innen en måned etter utgivelsen var det 20 forskjellige cover-versjoner av Michelle på markedet og nest etter Yesterday er dette den Beatles-låten som finnes i flest innspillinger.

Vis detaljer

Moonlight Bay

Av alle tv-programmer som Beatles deltok i på 60-tallet, var The Morecambe And Wise Show det mest vellykkete, hvor de opptrådte med "Moonlight Bay".

Vis detaljer

Mother Nature's Son

Mother Naure’s Son var en av visene påbegynte under Beatles sitt opphold hos Mahesh Yogi i India og som Paul McCartney fullførte under et besøk hos sin far i Liverpool etter hjemkomsten fra India.

Vis detaljer

Munch At Åsgårdstrand

 Edvard Munch malte i 1892 bilde Melankoli med strandlinjen sydover fra Borre mot Åsgårdstrand. tendart har tegnet dette med sin strek og samtidig implementert i bildet Munch’s selvportrett med palett fra 1926. 

Vis detaljer

My Bonnie

Singelen My Bonny (A-side) og The Saints (B-side) ble utgitt august 1961 og solgte i 100.000 eksemplarer i Tyskland.

Vis detaljer

P.S. I Love You

Lenge før han var 20 år hadde Paul McCartney avslørt sin teft for gode, lettfattelige melodier. Han var ofte den som foreslo for de andre Beatles medlemmene å inkludere standardlåter på repertoaret.

Vis detaljer

Penny Lane

Beatles gjenskaper med Penny Lane den optimistiske stemningen fra 60-tallet's swinging London på en så billedlig og vellykket måte at selv de som ikke opplevde denne tiden kan klare å fornemme hvordan det var å være ung i 1966-67.

Vis detaljer

Please Please Me

Sommer sol, kappløp, båtrace, fart og spenning er inspirasjonen til dette tendart bildet. Bildet har fått tittel etter Beatles låta "Please Please Me" som antyder noe om passion og lidenskapen med seiling og konkurranse.

Vis detaljer

Real love

It's Only Rock'n Roll er et studio album av gruppen The Rolling Stones. Dette albumet ble også en av grunnene til at Mick Taylor forlot bandet.

Vis detaljer

Sexy Sadie

Sexy Sadie er John Lennon's nådeløse oppgjør med Maharishi Mahrsh Yogi. Etter to måneder på meditasjonsleir i Rishikesh, India, begynte han å føle seg lurt og reiste hjem.

Vis detaljer

She Came In Through The Bathroom Window

Denne Beatles låten handler om et innbrudd som fant sted i Paul McCartneys hjem i Cavendish Avenue i 1968.

Vis detaljer

Shout

Midt under innspillingen av Beatles sin første spillefilm "A Hard Days Night", laget gruppen et tv-program kalt "Around The Beatles".

Vis detaljer

Sigmund Freud

Sigmund Schlomo Freud (1856 - 1939) var en østerrisk nevrolog og psykiater av jødisk herkomst.

Vis detaljer

Slow Down

Larry Williams var en av de store heltene til John Lennon. The Beatles hadde hele seks av låtene hans på repertoaret hvor Slow Down var en av disse.

Vis detaljer

Step Inside Love

Paul McCartney komponerte Step Inside Love sent i 1967 for Cilla Black. Hun brukte den som kjenningsmelodi i sin første tv-serie for BBC året etter.

Vis detaljer

Summer Vibes

Digital Graphic Artwork
50 x 50 cm
Også tilgjengelig som trykk på lerret (innrammet m. flyteramme)

Vis detaljer

Sundance

Dette tendart bildet er inspirert av to av Edvard Munch’s fremste malerier; "Livets Dans" og "Solen"

Vis detaljer

Tell Me What You See

At det var Paul McCartney som var mannen bak »Tell Me What You See» var slett ikke tilfeldig.

Vis detaljer

The Girls On The Bridge

Munch’s første versjon av «Pikene På Broen» ble malt i 1901 og finnes i dag på Nationalgalleriet i Oslo.

Vis detaljer

The Godfather

Som det berømte sitatet fra den legendariske filmen "The Godfather"; “I'm gonna make him an offer he can't refuse.”

Vis detaljer

The Long And Winding Road

The Long And Winding Road huskes ikke bare som en av Paul McCartneys vakreste og mest sentimentale ballader.

Vis detaljer

The Mermaids

Digital Graphic Artwork
Optional framing.
3 sizes.
Ships everywhere.

Vis detaljer

The Silver Bridge

Etter årelange diskusjoner i Bystyret i Fredrikstad ble det til slutt bestemt å bygge bro for biltrafikk over elven Glomma for å binde sammen Gamlebyen med Fredrikstad sentrum. Som i mange byggeprosjekter støtte man også her på utfordringer under byggingen av broen da det ene brofestet raste ut i elven.

Vis detaljer

There's a Place

Denne Beatles låten var det første eksempel på John Lennons evne til å blottlegge sine personlige følelser i sangtekstene.

Vis detaljer

Two Of Us

Motivet er hentet fra Operabygningen i Oslo som stod ferdig i 2009. Operaen har allerede rukket å bli Oslo’s turistattraksjon #1 og benyttes også ofte til utendørs arrangementer/konserter.

Vis detaljer

Villajoyosa

Digital Graphic Artwork fra Villajoyosa, Spania.
Valgfri innramming.

Vis detaljer

Wait

 Wait var det siste nummeret som ble spilt inn på Beatles albumet HELP!, men noen må ha vært misfornøyd, siden låten ble utelatt fra albumet.

Vis detaljer

We Can Work It out

Denne låten var den første Beatles utga etter at de hadde blitt tildelt MBE-medaljene av dronning Elisabeth i 1965.

Vis detaljer

When I Get Home

When I Get Home John Lennons forkjærlighet for soul kom til fullt uttrykk i denne Beatles låten.

Vis detaljer

Why Don't We Do It In The Road

Man skulle ikke tro at en så tilsynelatende enkel innspilling som Why Don’t We Do It In The Road, med spilletid på 1:40, har noen som helst betydning i Beatles’ musikalske historie.

Vis detaljer

Yesterday

Yesterday er Paul McCartney's mest kjente av alle komposisjonene han har gjort.

Vis detaljer

You Can't Do That

På låten You Can’t Do That overtok John Lennon oppgaven som sologitarist fra George Harrison på tross for at George hadde med til studioet sin splitter nye 12-strenger Rickenbacker, kjøpt under Beatles’ første USA besøk.

Vis detaljer

Young Blood

Young Blood var en morsom komposisjon med dertil passende arrangement som formelig skrek etter å bli fremført av et band som Beatles.

Vis detaljer