Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now

Artist Galleri

Søk i Bildegalleri

A-HA

Pål Waaktaar Gamst og Magne Furuholmen vokste opp i samme nabolag på Manglerud i Oslo på 1970-tallet. De ble kjent gjennom en felles interesse for musikk, og dannet band allerede tidlig i tenårene, blant annet Spider Empire og Thala & The Layas Blues Bland.

Vis detaljer

ABBA

ABBA så dagens lys i 1972. De svenske musikerne Bjørn Ulvaeus og Benny Andersson som på vær sin side allerede var etablerte musikere fra henholdsvis Hootenanny Singers og Hep Stars, dannet sammen med sangerinnene Agnetha Fältskog og norskettede Anni-Frid Lyngstad kvartetten ABBA.

Vis detaljer

Abbey Code

Dette motivet er inspirert av både det legendariske Beatles Albumet Abbey Road og til de arkitektoniske Barcode byggene i Bjørvika (Oslo) med rette linjer og sitt moderne og urbane uttrykk.

Vis detaljer

Åge Aleksandersen

Åge Aleksandersen er en norsk rockeartist som har spilt i Prudence, og som regnes som en av trønderrockens pionerer. Gjennom årene er det solgt over 1,5 millioner plater med Aleksandersen, og praktisk talt alle platene hans siden 1980 har solgt til gull.

Vis detaljer

Amy Whinehouse

Winehouse debuterte i 2003 med albumet “Frank” hvor sangen “Stronger Than Me” ble den største hiten.

Vis detaljer

Anne Grete Preus

Anne Grete Preus var en norsk sanger, musiker og låtskriver.

Vis detaljer

Ashes to Ashes

David Bowie utga i 1980 albumet Scary Monsters hvor Ashes To Ashes var den ledende singelen fra albumet, og ble Bowie’s andre UK nummer 1 singel.

Vis detaljer

Bob Dylan

Bob Dylan er en amerikansk sanger, musiker, komponist og tekstforfatter. Han er er en av rockens viktigste skikkelser og har mottatt en rekke priser, som Nobelsprisen i litteratur i 2016.

Vis detaljer

Bob Marley

Giclée Trykk på papir

Vis detaljer

Bono

Paul David Hewson, bedre kjent under pseudonymet Bono, er en irsk musiker. Han er frontfiguren i det irske rockebandet U2.

Vis detaljer

Bruce Springsteen

Bruce Frederick Joseph Springsteen som han fulle navn er, er en av verdens meste selgende plateartister.

Vis detaljer

Carlos Santana

 Carlos Augusto Alves Santana (født 20. juli 1947 i Jalisco i Mexico), best kjent som bare Santana, er en meksikansk-amerikansk musiker og latinrock-gitarist.

Vis detaljer

Charlie Watts

Charlie Watts var Rolling Stones sin trommeslager fra 1963 til han døde i 2021. Han hadde sin bakgrunn fra jazz og blues og var tidlig medlem av Alexis Corners Blues Incorporated.

Vis detaljer

Cher

Cher er en amerikansk sangartist og skuespiller. Hun slo igjennom i 1960-årene som medlem av duoen Sonny & Cher, sammen med sin daværende ektemann Sonny Bono.

Vis detaljer

David Bowie

David Robert Haywood Jones som hans opprinnelige navn var ble født i London 8. januar 1947.

Vis detaljer

Elton John

Elton John debutalbum, Empthy Sky, utkom i 1969, men gjennombruddet kom året etter med balladen Your Song. Gjennom 70-tallet spilte han mere rockete låter enn det han gjorde i tiårene etter.

Vis detaljer

Elvis

Elvis Aron Presley regnes som den første underholdningsartisten som i kommersiell skala kombinerte vestlig ungdomsopprør med populærkultur.

Vis detaljer

Eric Clapton

Eric Patrick Clapton (født 30. mars 1945) er en britisk gitarist, vokalist og låtskriver. Han er den eneste personen med tre plasser i Rock and Roll Hall of Fame; én som soloartist, én som medlem av The Yardbirds, og én som medlem av Cream.

Vis detaljer

Fab Four

The Beatles, også kalt "Fab Four" var et engelsk rockeband som ble dannet i Liverpool i 1960. Med en line-up bestående av John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr, blir de sett på som det mest innflytelsesrike bandet gjennom tidene.

Vis detaljer

Frank Sinatra

Francis Albert «Frank» Sinatra (født 12. desember 1915 og døde 14.mai 1998. Frank Sinatra var en amerikansk sanger og skuespiller som blir oppfattet som av én av de aller beste vokalister på sin tid, spesielt anerkjent for sin perfekte frasering og timing og han fikk tilnavnet The Voice.

Vis detaljer

Frank Zappa

Zappa var født i Baltimore, Maryland i 1940. Han var bandleder, gitarist, keyboardist, sanger, komponist og produsent.

Vis detaljer

Freddie Mercury

Freddie Mercury var en britisk vokalist, pianist og låtskriver. I gruppa Queen var han en karismatisk vokalist, og han regnes som en av rockens store ikoner.

Vis detaljer

George Harrison

George Harrison (født 25. februar 1943 i Liverpool i England, død 29. november 2001 i Los Angeles i California i USA) var en britisk musiker og medlem i popgruppen The Beatles.

Vis detaljer

Girls Just Want To Have Fun

Sangen er skrevet på slutten av 1970 tallet, men er best kjent gjennom versjonen som ble utgitt i 1983 med Cyndi Lauper.

Vis detaljer

Heroes

 «Heroes» er en låt av artisten David Bowie. Den ble skrevet sammen av Bowie og Brian Eno, produsert av Bowie og Tony Visconti, og spilt inn i juli og august 1977 i Hansa Studio by the Wall.

Vis detaljer

Hey Joe

Jimi Hendrix var født i 1942 i Seattle, USA og var en av rockens betydeligste gitarister. Tidlig i 1960 årene spilte han bl.a. med B.B. King, The Isley Brothers, Ike & Tina Turner, Sam Cooke og Little Richard.

Vis detaljer

I'm So Tired

I’m So Tired er den skjulte klassikeren på White Album og det bør ikke forundre noen at det var John Lennon som sto bak både komposisjonen og arbeidstempoet som førte til at det var denne låten det ble brukt minst tid på i studioet.

Vis detaljer

Imagine

Imagine er en av de mest kjente sangene John Lennon skrev som soloartist. Teksten handler om at mennesker burde kunne leve sammen, uansett bakgrunn og er betegnet som hans største musikalske gave til verden.

Vis detaljer

It's Only Rock'n Roll

It's Only Rock'n Roll er et studio album av gruppen The Rolling Stones. Dette albumet ble også en av grunnene til at Mick Taylor forlot bandet.

Vis detaljer

Jahn Teigen

Jahn Teigen var en norsk sanger, låtskriver og underholder født i 1949 i Tønsberg. Gjennom sin karrière i norsk musikk- og underholdningsliv fra 1970 -årene, etablerte Teigen seg som en markant, fargerik og folkekjær artist og rikskjendis i Norge.

Vis detaljer

Janis Joplin

Janis Joplin, født 19. januar 1943, vokste opp i Port Arthur som var en liten by i Texas nær grensen til Louisiana. Det viste seg tidlig at Janis hadde svært spesielle evner.

Vis detaljer

Jim Morrison

James Douglas Morrison er en ikonisk popmusiker legende. Som frontfigur, låtskriver og sanger i gruppen The Doors ble han betegnet som en av de mest innflytelsesrike i rock historien.

Vis detaljer

Joe Cocker

Cocker ble født 1944 i byen Sheffield i South Yorkshire. I henhold til ulike familiefortellinger fikk
Cocker sitt kallenavn Joe fra en barndomslek kalt «Cowboy Joe» og fra en lokal vindusvasker som het
Joe.

Vis detaljer

Johnny Cash

Johnny Cash ble født i Kingsland, Arkansas i 1932. Etter å ha lært seg å spille gitar begynte han å skrive sanger under militærtjenesten i Tyskland på begynelsen av 1950-tallet. Etter avtjent værneplikt bosatte han seg i Memphis for å satse på en musikkarriere.

Vis detaljer

Kim Larsen

Den danske spillemannen Kim Larsen var en folkekjær norgesvenn, men i dette motivet har tendart fanget han i Nyhavn som også mange nordmenn har et nært forhold til.

Vis detaljer

Kylie Minogue

Kylie Ann Minogue ble født den 28. mai 1968 i Melbourne i Australia. Hun ble tidlig interessert i en karriere innen musikk og laget en demo for produsentene av det ukentlige musikkprogrammet Young Talent Time, og dermed fikk Kylie sin første TV-opptreden som sanger i programmet i 1985.

Vis detaljer

Lady Gaga

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta) er multiartisten med de mange uttrykk som har fått tilnavnet "the new queen of pop".

Vis detaljer

Led Zeppelin

Led Zeppelin var tidligere ei britisk hardrockgruppe dannet i 1968 av gitaristen Jimmy Page, bassisten og keyboardisten John Paul Jones, vokalisten Robert Plant og trommeslageren John Bonham.

Vis detaljer

Macca

McCartney begynte sin musikkarriere med bandet The Quarrymen (1957–1960), der John Lennon var ubestridt leder og sologitarist.

Vis detaljer

Marius Müller

Marius Müller var en norsk rockesanger, gitarist, produsent og låtskriver. Han vokste opp på Manglerud i Oslo og startet sitt første band som tolvåring. Marius var bare 16 år da han begynte å leve av musikken som gitarist. Han ga ut seks soloalbum og fem album med trioen Funhouse, som han startet på slutten av 1980-tallet.

Vis detaljer

Mick Jagger

Michael Philip «Mick» Jagger (født 26. juli 1943 i Dartford, Kent, England, United Kingdom) er en britisk musiker best kjent som vokalist og låtskriver i The Rolling Stones.

Vis detaljer

My Soul

Ooh! My Soul var en frenetisk rockelåt som Little Richard skrev og spilte inn, og som det selvfølgelig ble Paul McCartneys jobb å synge.

Vis detaljer

Paul McCartney

McCartney begynte sin musikkarriere med bandet The Quarrymen (1957–1960), der John Lennon var ubestridt leder og sologitarist.

Vis detaljer

Paul Stanley

Stanley Harvey Eisen (født 20.januar 1952 i New York, Manhatten, kjent som Paul Stanley, er en amerikansk gitarist og vokalist i rockbandet KISS.

Vis detaljer

Prince

Prince (Roger Nelson) var en meget produktiv og talentfull musiker som slo gjennom på 80-tallet med hiten “Purple Rain”. Han var en perfeksjonist med flotte sceneshow og brukte ofte kostymer i sine teatralske numre.

Vis detaljer

Private Dancer

Tina Turner, også kjent som Little Ann, er en amerikansk sanger, danser, låtskriver, skuespiller og forfatter.

Vis detaljer

Revolver

The Beatles var et engelsk rockeband som ble dannet i Liverpool i 1960. Med en line-up bestående av John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr, blir de sett på som det mest innflytelsesrike bandet gjennom tidene.

Vis detaljer

Ringo

Ringo Starr, eller Richard Starkey som er hans opprinnerlige navn, var det sist ankomne Beatles medlemmet. Han erstattet Pete Best som ble veiet og funnet for “lett”.

Vis detaljer

Roger Waters

George Roger Waters født 6. september 1943 er en engelsk musiker, sanger bassist og komponist. I 1965 grunnla han det progressive rockebandet Pink Floyd.

Vis detaljer

Satisfaction

7. mai 1965 våknet Keith Richards, gitarist i The Rolling Stones, opp midt i natten på Gulf Motel i Clearwater, Florida. Han hadde en melodi i hodet og gitaren lå på sengen ved siden av ham.

Vis detaljer

Sgt.Peppers

Beatles albumet “Sgt. Peppers Lonely Heart Club Band” var en gamechanger i pop/rock verden og Beatles beviste med dette at de var det ledende bandet.

Vis detaljer

Slash

Slash (født Saul Hudson 23. juli 1965) er en britisk-amerikansk musiker, best kjent som gitarist i Guns N' Roses og supergruppa Velvet Revolver.

Vis detaljer

Start Me up

Rolling Stones låta “Start Me Up” ble først spilt inn i München i 1975 under innspillingen av Black and Blue albumet.

Vis detaljer

Taylor Swift

Taylor Alison Swift er en amerikansk, brennhet Grammy-belønt sanger, gitarist og låtskriver. Hun er kjent for å skrive detaljerte sanger om sitt personlige liv og har fått mye oppmerksomhet i media på grunn av dette.
Taylor Swift gav ut debutplata "Taylor Swift" i 2006 og nådde sjetteplassen på Billboard-lista. i 2008 kom oppfølgeren "Fearless" som gikk til topps på lista som førte til hennes virkelige gjennombrudd.

Vis detaljer

Test test

The Beatles

The Beatles var et engelsk rockeband som ble dannet i Liverpool i 1960. Med en line-up bestående av John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr, blir de sett på som det mest innflytelsesrike bandet gjennom tidene.

Vis detaljer

The Boss

Bruce Frederick Joseph Springsteen som han fulle navn er, er en av verdens meste selgende plateartister.

Vis detaljer

The Rolling Stones

The Rolling Stones er et britisk rockeband som ble dannet i 1962. Gruppen var i begynnelsen inspirert av amerikansk rhythm & blues, og tok navnet sitt fra en av Muddy Waters låter, Rollin’ Stone.

Vis detaljer

This Boy

Det første man legger merke til på denne Beatles innspillingen er at lyden er merkbart bedre enn på noen tidligere Beatles innspilling.

Vis detaljer