Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now

Artist Galleri

Søk i Bildegalleri

Rolling Stones tendart

The Rolling Stones

NOK 1.500
Motiv Størrelser:

The Rolling Stones er et britisk rockeband som ble dannet i 1962. Gruppen var i begynnelsen inspirert av amerikansk rhythm & blues, og tok navnet sitt fra en av Muddy Waters låter, Rollin’ Stone.

De fremførte i hovedsak materiale skrevet av andre frem til 1964. Med singelen (I Can’t Get No) Satisfaction i 1965 slo de for fullt igjennom i USA. Bandet ble en motpol til The Beatles med sin litt rufsete stil.
Deres første album “The Rolling Stones” kom ut i 1964 og ble et av de mestselgende det året. Populariteten til bandet vokste og 24. juni 1965 spilte de for første gang i Norge i Messehallen på Sjølyst.
Mens Brian jones i starten fremsto som leder i bandet, gikk det i større og større grad i retning av at Mick Jagger og Keith Richards overtok den rollen ved at de begynte å skrive egne låter med stor suksess. Jones følte seg tilsidesatt og det ble ikke bedre av at Richards innledet et forhold til Jones’ kjærste, Anita Pallenberg. Jones missbrukte store mengder narkotika og fikk sparken fra bandet i 1969 og døde kort tid etter. Mick Taylor overtok plassen hans i bandet. Han bidro sterkt på det neste albumet Sticky Fingers hvor han hadde en aktiv rolle på flere låter. Han ble likevel ikke kreditert som låtskriver på noen av låtene. I 1972 utkom dobbeltalbumet Exile on Main Street som av mange regnes som gruppens aller beste. i 1974 kom gruppen med albumet It’s Only Rock’n Roll som skulle vise seg å bli Mick Taylors siste. Han var lei å aldri bli kreditert noen av sangene som han hadde medvirket til. Taylor ble erstattet av Ron Wood fra The Faces. Samspillet Wood/Richards utviklet seg og ga albumet Some Girls (1978) nye dimensjoner til gruppen.
I 1993 trakk Bill Wyman seg, men bandet valgte å fortsette som kvartett
Gruppen har siden stadig kommet med nye album av variabel kvalitet, men ingen har kunnet gjøre de rangen stridig som “the world’s greatest rock’n roll band”.

RAMMEVALG & INNRAMMING

Float glass – standard glass som benyttes til innramming
Artglass AR70 – Glasset er refleksdempende og UV-beskyttende.

Innramming:

  • Standard Innramming av TA3 små bilder i standard målsatt sort 30 m/m treramme. Størrelse på innramming 45x55 cm uavhengig av mål på motiv. Leveres med ett lag hvit passepartout, floatglass og oppheng.
  • Galleri Innrammes med sort eller hvit rettvinklet 30 m/m bred trelist, type 3072. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout. Velg mellom float- eller artglass. Oppheng inkludert.
  • Exclusive Innramming med valgfri Exclusive 40 m/m bred trelist, type. Det kan velges innramming med hvit eller sort passepartout eller to lag hvit (ytter) sort (inner) passepartout.  Exclusive rammelist kommer i 6 fargevalg. Se referansebilde.
  • Velg mellom float- eller artglass.
  • Oppheng inkludert.
tendart rammevalg
Standard og Galleri Rammelist
tendart exclusive rammelist
Exclusive Rammelist
tendart passepartout valg
Passepartout

Frakt/Shipping

Kostnadsfritt ved henting
Frakt ellers i Norge: Små bilder 250 kr - Store bilder 350 kr
Dimensjon (L x B x H) 0 x 0 x 0 Centimetre
Vekt 0 Kilogram

Du er kanskje interessert i disse produktene