Innramming

Innramming

Innramming

Innramming er individuelt
Se valgene dine her

Velg din egen stil til ditt miljø

Rammer fremhever motivet og omkranser kunstverket. Velg om du selv ønsker å ramme inn det grafiske tendart bildet, eller om du foretrekker bildet levert ferdig rammet. Hvis ikke annet er angitt leveres tendart originale malerier med sort L-ramme som standard.
Ved prisvurdering av malerier, ta derfor i betraktning at ramme med oppheng er inkludert.
Grafiske bilder (D.G.A.) kan leveres både med og uten innramming og oppheng.

Hvilken ramme skal jeg velge?

Det finnes hundrevis av ulike rammer å velge mellom. En ramme skal fremheve bildet og passe inn i det miljø hvor bildet skal henge. Vi kan likevel ha ulik oppfatning om hva som passer best.

Hos tendart kan du velge fra en kolleksjon av 4 spesielt utvalgte rammetyper til dine bilder;

- Standard Innramming
- Galleri Innramming
- Exclusive Innramming
- Malerier monteres i flyterammeStandard innramming

Til den minste størrelsen (TA3), 45x55 cm, kan vi i samarbeid med rammemaker tilby en meget prisgunstig innramming med sort 300 m/m trelist, et lag hvit passepartout og floatglass.

Galleri innramming

Dette er innrammingen som fremhever kvaliteten i tendart grafiske bilder. Den stilfulle 30 m/m brede trerammen er nøye utvalgt av kunstneren for å understreke bildets rette linjer. Det benyttes dobbel passepartout hvor det innerste laget i sort skaper en ekstra markering rundt motivet. I tillegg kan du velge mellom floatglass eller det refleksdempende og UV beskyttende artglass AR70.

Exclusive innramming

Når kun det beste er godt nok. Vil du at ditt bilde skal være et midtpunkt og få stor oppmerksomhet. Ja da velger du en eksklusiv innramming som gjør bildet ditt til et smykke. tendart tilbyr hele seks ulike fargevalg innen Exclusive rammelist. Velg den du mener fremhever bildet best tilpasset motiv, farger og interiør. Artglass vil her være en selvfølge.

Maleri innramming

Et maleri er et unikt kunstverk som krever en verdig ramme. tendart har valgt en sort skygge list av høy kvalitet til de originale maleriene. Listen gir et moderne og stilrent inntrykk og ta ikke vekk oppmerksomheten fra motivet, men skaper en helhet som setter prikken over i’en. Det gjør deg stolt og glad over å ha maleriet på veggen.

Mer om Innramming
Rammelister, Glass og Passepartout

Er du litt usikker på valgene som er tilgjengelig og hva som passer din smak og ditt bilde best? Da kan du finne mer informasjon om det her.