Nyheter

Nyheter

Nyheter

Det er godt over to år siden tendart sist stilte ut på ærverdige Galleri Albin Upp på Briskeby i Oslo. Det er kunstner Torbjørn Endreruds egen bakgård, Oslo. Slik blir det ekstra spennende å presentere livsstil bilder og artist bilder med innslag fra hovedstaden. Blant annet. Denne utstillingen fokuserer på fremvisning av malerier og giclée på lerret, som er det nyeste produktet fra kunstneren. Velkommen! Utstillingen er åpen som følger:

Premiere Day in Thailand! @tendart.no has been invited to participate in the exhibition called "It’s My life" by Art Bridge Chiang Rai! 🙏💯
Grand Opening Today!

I tillegg til alle utstillingene nå før jul, så er det hele året mulig å kjøpe tendart kunst hos Faste Gallerier. Og de blir flere og flere. Siste tilskudd er HiFi Klubben Norge i Drammen, Norway. Skal du kjøpe lyd til jul kan du også nå kjøpe bilde med lyden, hos Hifi Klubben i Oslo, Drammen og Tønsberg,
Selv om tendart billedkunstner Torbjørn Endrerud har tatt avgårde til solfylt julefeiring og leverings fristen før jul er utløpt, så kan du fortsatt kjøpe tendart kunst fra disse flotte galleriene pålinken i denne artikkelen.

De fleste turister som besøker Oslo legger også turen til Vigelandsparken. Oslo borgere benytter også parken flittig og Monolitten er blitt et landemerke.
tendarts seneste grafiske arbeid er inspirert av Gustav Vigelands skulpturer og satt i kombinasjon med nordlyset gir dette en trollsk effekt.
Tittelen til bildet er hentet fra Beatles reportoaret slik de fleste tendarts livsstilsbilder er.

Det er ikke så mye mer å si om det, for her er det full pakke med The Beatles bilder til superpris. Alle The Beatles bilder sendes innrammet og fritt tilsendt, til en utrolig pris på kun kr. 2000! Jula ringer inn glede og lave skuldre med like feelgood The Beatles musikk på veggene. Se detaljene under.

Vi har nå entret et nytt år, med ny kunst på trappene, nye utstillinger og gallerier, og mange spennende inspirasjoner fra alle dere der ute! Hos tendart skjer det ting i kulissene, og tendart ønsker alle som en et Riktig Godt Nytt År!.

I morgen åpner dørene til den forventede smekkfulle utstillingen "Sip and Shop Till you Drop" med Galleri2B i Oslo. Stedet er Kristian Augusts GT 7A, og dørene er åpne fra 12-17. Her gjelder det å hive seg på trenden! For her fylles galleriet nok opp med glade popart tilhengere dagen igjennom. Du er invitert!

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.