Nyheter

Nyheter

Nyheter

tendart digital graphic artwork F1

Billedkunstner Torbjørn Endrerud skaper digital graphic artwork fra musikk og livsstil, og her har kunstneren dukket inn i den uber-populære sporten Formula One, Formel 1 eller den mer brukte betegnelsen F1, som har blitt tittelen på dette kunstverket. Bildet oser av fart og spenning, og det er ikke vanskelig å "høre" lyden, om man tillater seg. Se bildet her.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud skaper kunst i flere formater, både på lerret og papir. Digital Graphic Artwork (DGA) har vært et sterkt fokus for kunsteren, og i den senere tiden har motivene fått en ny og enda mer rocka touch, som umiddelbart høstet meget positive tilbakemeldinger. Mick Jagger og Torbjørn Endrerud setter humøret på plass for en rocka fredag, med dette energiske motivet av The Rolling Stones legenden..

Velkommen til utstilling i Horten! Galleriet heter Galleri Verftsporten, hvor kunstner Torbjørn Endrerud pryder veggene med tendart kunstverk, som "Månedens Utstiller". Vernissage holdes søndag 3.mars klokken 12, og du er selvsagt invitert. Velkommen til historisk atmosfære med musikk og livsstil i de ærverdige lokalene på Karljohansvern.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud skaper kunstverk på bestilling. Slik som med dette portrettet av Bjørnstjerne Bjørnson, forespurt av en kunstsamler som ønsket seg et unikt portrett av den norske dikteren og teaterpersonligheten, i sin samling. Det ønsket han seg tegnet av Endrerud, med den gjenkjennelige tendart-streken. Her kan du se resultatet. Kanskje du også ønsker deg et av dine ønsker tegnet med tendart-signatur?

Det er godt over to år siden tendart sist stilte ut på ærverdige Galleri Albin Upp på Briskeby i Oslo. Det er kunstner Torbjørn Endreruds egen bakgård, Oslo. Slik blir det ekstra spennende å presentere livsstil bilder og artist bilder med innslag fra hovedstaden. Blant annet. Denne utstillingen fokuserer på fremvisning av malerier og giclée på lerret, som er det nyeste produktet fra kunstneren. Velkommen! Utstillingen er åpen som følger:

Torbjørn Endreruds malerier har etterhvert blitt noe som publikum forespør. Og dette maleriet har fått poter å gå på til og med før malinga har tørka helt. Navnet er "CATWALK".

Premiere Day in Thailand! @tendart.no has been invited to participate in the exhibition called "It’s My life" by Art Bridge Chiang Rai! 🙏💯
Grand Opening Today!

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.