Nyheter

Nyheter

Nyheter

Da var vi inne i årets siste måned, og det betyr kalendere, juleutstillinger og feiring hele veien frem til juleaften. Les mer nedenfor om aktivitetene som er igang, og hvordan du kan boltre deg med favorittene dine fra tendart.no.

Da er det tid for Kunst Fest i Drammen igjen! For femte året på rad stiller billedkunstner Torbjørn Endrerud ut sine artist og livsstil motiver med rette streker og livlige farger, langs elva i Drammen.

Hver måned kan du nyte 25% rabatt på ett spesielt #tendart bilde. Her er Månedens Bilde:

Hver gang billedkunstneren skaper et nytt bilde kan du sikre deg ditt eget for premieretilbud med 20% rabatt i hele to uker etter premieren. Klikk deg inn på linken under for å se de aktuelle tilbudene. De neste to ukene feirer vi de nye digitale trykkene "Fab Four" og "Michelle". Bare se her.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud portretterer både livsstil og artister. Legendariske sådan. Nå har selveste "Johnny Cash" fått plass i galleriet. Her kan du se dette digitale trykket, som kommer i tre størrelser og med valgfri innramming. Eller ingen innramming. Det er helt opp til deg! Sjekk det ut:

Billedkunstner Torbjørn Endrerud har i dette motivet portrettert et berømt platecover som de fleste av oss kjenner ved navnet "Abbey Road". Når man sier "de fleste" så er det absolutt ingen overdrivelse, men en desto større ode til The Beatles og nettopp "Abbey Road". Bildet måler 80 x 160 cm og er malt i akryl på linlerret. Bildet finnes i digitalt trykk, nummerert og trykket på høykvalitets kunstpapir, og det kan bestilles som digitalt trykk på lerret. Men akkurat DETTE bildet er one-of-its-kind.

Bruk kupongkode sommerkylie for å trekke fra rabatten i Kassen!

På oppfordring fra kunde har billdkunstner Torbjørn Endrerud nå foreviget den australske artisten og skuespillerinnen Kylie Minogue, som du helt sikkert husker for låta "I Should Be So Lucky" eller for hennes årelange deltakelse i TV-serien "Neighbours". Du finner henne her i  Artist Galleriet i nettbutikken. tendart feirer med 20% rabatt de neste to ukene. Velkommen, Kylie!

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.