Nyheter

Nyheter

Nyheter

Torbjørn Endrerud skaper kunst digitalt og med pensel på lerret. Motivene handler om livsstil og musikk, og akkurat dette maleriet roper tendart vibber i hvert penselstrøk.
Kunstneren har i mange av sine bilder æret Kvinnen med sterke uttrykk, laget med rette streker og positiv touch. AKkurat som i det rykende ferske maleriet som Endrerud fullførte på sin egen bursdag. Dette er "WOMAN"!

Tina Turner har smeltet hjerter og inspirert både menn og kvinner igjennom et 83 år langt liv, fylt av musikk og inspirasjon til andre.
Hun var kjent som en spirituell kvinne med slagkraft, og som hun selv sa... "Physical strength in a woman - that's what I am". Mest av alt spredde hun musikk til en hel verden igjennom et helt liv.

Man kjenner det på lufta, man ser det på lyset, men aller mest kjenner man det i hele kroppen. Noe godt er i vente, og det heter Sommer! I den anledningen har billedkunstneren skapt et maleri som roper sommer, som roper PÅ sommeren. Det heter "Lovely Rita", og det kan hende noen føler for å finne frem solbrillene og gjøre som Rita: Nyte Livet.
Mer om bildet:

Nå er det duket for rette streker og positiv touch på den flotte gården Roed på Jeløya i Moss. Galleri Roed Jeløy inviterer til god stemning i god atmosfære, med en rekke tendart kunst på veggene akkurat nå. I denne utstillingen finner du giclée trykk på lerret, og ett akryl maleri; det aller ferskeste maleriet "Lovely Rita". Velkommen til Jeløya!

"The Munch Collection"! Mars har vært en aktiv måned fra billedkunstner Torbjørn Endrerud, med flere rykende ferske bilder på plass i sesongens utstillinger og i gallerier rundt om. Edvard Munch har atter en gang blitt æret av tendart, med det nyeste bildet "Sundance"; inspirert av to av Munchs kjente kunstverk "Solen" og "Livets Dans". Bildene er tilgjengelige som malerier, digitale trykk på bomulls papir, og som giclée på lerret. Se detaljer og linker til de respektive bildene samlet her.

Den legendariske artisten Jim Morrison bør være i alle verdens Hall of Fame's. Billedkunstner Torbjørn Endrerud har skapt sin egen "Hall of Fame" for historiens velkjente musikalske genier. Listen er uendelig, og kunstneren er godt igang i tendart.no Artist Galleri. Her ser du det aller ferskeste artist bildet: "Jim Morrison".

Våren nærmer seg med stormskritt, og det betyr bare en ting: Nye bilder og sesongens utstillinger! Hvert år deltar billedkunstner Torbjørn Endrerud med sin kunst, ved mange arrangementer over hele Norge. Være seg separat utstillinger, faste galleri utstillinger eller popup utstillinger. Det er ingen forskjell i år. Den første mars utstillingen skjer allerede neste helg. Ta en titt på det aller aller ferskeste bildet fra kunstneren, og se her hva som skjer i mars 2023.

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.