Nyheter

Nyheter

Nyheter

tendart hey joe jimi hendrix dga

Galleri ER sendte oss dette bildet av "Hey Joe", som her gjør jobben sin med gitar-inspirasjon til neste generasjoner gitar-fantaster.

Har du noen du gjerne skulle inspirert litt? Finn den riktige rytmen i Artist-Galleriet. Du skal ikke se bort ifra at du finner litt egen inspirasjon også.

Om bildet "Hey Joe" og om Jimi Hendrix:

Jimi Hendrix var født i 1942 i Seattle, USA og var en av rockens betydeligste gitarister. Tidlig i 1960 årene spilte han bl.a. med B.B. King, The Isley Brothers, Ike & Tina Turner, Sam Cooke og Little Richard.

I 1966 flyttet han til London og fikk sitt gjennombrudd med gruppa Jimi Hendrix Experience hvor singelen Hey Joe ble den første store hit’en. Han holdt et høyt tempo med stadig nye innspillinger og vakte sensasjon på store festivaler som Monterey (1967), Woodstock (1969) og Isle of Wight (1970).
I tillegg til å være en glitrende musiker vakte han også oppsikt med sine sceneopptredener. Det hendte ofte at han spilte gitar med tennene, og at han holdt gitaren bak nakken mens han spilte, og at han til slutt knuste eller satte fyr på den.
Han fikk enorm innflytelse på rockemusikkens utvikling og oppfatningen av en elektriske gitaren spesielt. Hendrix fikk dessverre en kort karrière og rakk å utgi fire album før hans tidlige død 18. september 1970.

Kjøp Bildet "Hey Joe"

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.