Nyheter

Nyheter

Nyheter

Hva står D.G.A. for? D.G.A eller Digital Graphic Artwork er en forholdsvis ny teknikk som kombinerer det analoge og digitale i prosessen med å lage kunst.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud og tendart’s bilder har sin begynnelse i fotoarbeidet hvor ofte flere motiver settes sammen til et bilde. Bildets gråtoner benyttes til å tegne rammer som igjen fylles med farger. Slik brytes først motivet ned for så å bygges opp igjen med tendart’s strek. Det ferdige arbeidet lagres og behandles som en original fil som det trykkes fra.

tendart står selv for trykkprosessen av alle sine grafiske arbeider i sitt studio i Oslo hvor det benyttes siste generasjon Canon 12-farger plottere i fremstillingsprosessen. I trykket benyttes kjemikaliefritt Lucia longlivety blekk som garanterer 100+ år lys ekthet uten tap av farge.
Det benyttes også kun kvalitetspapir fra den anerkjente produsenten Canson. Papiret som benyttes – Infinity Edition Etching Rag – er spesielt utviklet og godt egnet til Giclée / D.G.A. trykk.<br>Papiret er et Fine Art-papir i 100% bomull med myk tekstur. Papiret har den reneste hvite fargen som finnes på markedet, uten noen optiske blekemidler som forringes med tiden.

Du kan derfor være trygg på topp kvalitet når du går til anskaffelse av et d.g.a. tendart bilde.

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.