Nyheter

Nyheter

Nyheter

Et gjenkjennelig motiv av en gjenkjennelig karakter. Det er vel ikke mange av oss som ikke har kjenneskap til denne legenden, som to ganger æret Norge med sitt besøk, hvorav siste konsert ble avholdt i Oslo Spektrum bare få år før sin død i 1998. Historiene er mange og fargerike, noe billedkunstner Torbjørn Endrerud har fanget i sitt portrett av selveste Frank Sinatra, med tendarts gjenkjennelige rette streker og livlige farger med positiv touch. Man får lyst til å feire livet litt med dette bildet.

FRANK SINATRA

Francis Albert «Frank» Sinatra (født 12. desember 1915 og døde 14.mai 1998. Frank Sinatra var en amerikansk sanger og skuespiller som blir oppfattet som av én av de aller beste vokalister på sin tid, spesielt anerkjent for sin perfekte frasering og timing og han fikk tilnavnet The Voice.

Han er kjent for sanger som «(Theme From) New York, New York», May Way, Fly Me To The Moon og I’ve Got You Under My Skin.

Sinatra var en del av The Rat Pack, sammen med Dean Martin, Sammy Davis jr., Peter Lawford og Joey Bishop.
Sinatra avholdt to konserter i Norge, i Ekeberghallen i 1989 og i Oslo Spektrum i 1991. Konserten i Ekeberghallen var sammen med Sammy Davis jr. og Liza Minelli, hvor blant annet kronprins Harald og kronprinsesse Sonja var tilstede.

Her kan du kjøpe dette grafiske trykket
NETTBUTIKK

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.