Nyheter

Nyheter

Nyheter

Sola har begynt å varme både kropp og sjel, og det er vel ingen som krangler om vi sier at det er lov å glede seg til tiden som kommer. Hos billedkunstner Torbjørn Endrerud skjer det mye, og du kan følge tendart nyheter her på tendart.no for å holde deg oppdatert på alt som skjer. Her ser du noen av de siste nyhetene på tendart-lerretet.

Utstillinger

Vårutstillingen i Nittedal

Denne vårutstillingen er ifølge mange et eventyr av en utstilling, og den er åpen helt frem til 8.mai. Du finner selvsagt både artist og livsstil bilder i utstillingen. Kan du ikke være tilstede, så kan du finne alle bilder i nettgalleriet her.

Vil du lese mer om arrangementet, klikk her

 Torbjørn Endrerud har stilt ut med Liz Ravn før, og nå viser de sin kunst sammen igjen. Utstillingen finner du på Aur Prestegård i Aurskog-Høland, og den er åpen helt frem til 8.mai. Her er det tid for deg som vil finne kul kunst og livlige farger.

Mer om utstillingen her.

 

Nyeste bilder fra tendart studioet

Det stopper aldri i produksjonen hos kunstneren selv, og det er alltid spennende når kunstnere deler nye motiver. Når de er fulle av livlige farger og positive vibber er det lett å glede seg til neste overraskelse.

Her er noen av de siste motivene fra Torbjørn Endrerud:
(Klikk på bildene for å følge linken til nettbutikken)

Aha tendart music artist digital artwork torbjorn endrerudgolden sslumber tendart music artist digital artwork torbjorn endrerud

dig it surfumber tendart music artist digital artwork torbjorn endrerud

Slash guns n roses tendart music artist digital artwork torbjorn endrerud

 

Se flere bilder i nettgalleriene på tendart.no

Har du spørsmål eller ønsker veiledning?
Ta kontakt

Epost:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:
+47 94120000

tendart ønsker alle en riktig god tid fremover i sola!

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.