Nyheter

Nyheter

Nyheter

Bruk kupongkode sommerkylie for å trekke fra rabatten i Kassen!

På oppfordring fra kunde har billdkunstner Torbjørn Endrerud nå foreviget den australske artisten og skuespillerinnen Kylie Minogue, som du helt sikkert husker for låta "I Should Be So Lucky" eller for hennes årelange deltakelse i TV-serien "Neighbours". Du finner henne her i  Artist Galleriet i nettbutikken. tendart feirer med 20% rabatt de neste to ukene. Velkommen, Kylie!

Kylie Ann Minogue ble født den 28. mai 1968 i Melbourne i Australia. Hun ble tidlig interessert i en karriere innen musikk og laget en demo for produsentene av det ukentlige musikkprogrammet Young Talent Time, og dermed fikk Kylie sin første TV-opptreden som sanger i programmet i 1985.

Hennes første singel «The Loco-Motion» var sju uker på førsteplass på de australske hitlistene og sangen ble den bestselgende singlen fra 1980-tallet. Hennes første album Kylie (1988) ble også en umiddelbar suksess og lå over et år på de britiske albumlistene, inkludert flere uker på førsteplass.
I mai 1990 fremførte Minogue The Beatles-sangen «Help!» på John Lennon’s Tribute Concert på bredden av Mersey i Liverpool. Yoko Ono og Sean Lennon takket Minogue for hennes støtte til John Lennon-fondet, mens media hyllet hennes opptreden.
I de neste 20 årene ble Kylie en elsket verdensstjerne og hun opptrådde sammen med mange celebre artister. I desember 2007 deltok Minogue på Nobels fredspriskonsert i Oslo.
Minogue har solgt over 68 millioner album og 55 millioner singler på verdensbasis. Hun har mottatt betydelige priser, blant annet flere ARIA og Brit Awards og en Grammy Award. Hun ble i 2008 utnevnt til offiser (OBE) av Order of the British Empire for sin innsats for musikken. I 2019 ble hun utnevnt til offiser av Order of Australia.

KJØP BILDE

Kylie Minogue digital artwork torbjørn endrerud tendart

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.