Nyheter

Nyheter

Nyheter

Billedkunstner Torbjørn Endrerud portretterer både livsstil og artister. Legendariske sådan. Nå har selveste "Johnny Cash" fått plass i galleriet. Her kan du se dette digitale trykket, som kommer i tre størrelser og med valgfri innramming. Eller ingen innramming. Det er helt opp til deg! Sjekk det ut:

"Johnny Cash"

Tilgjengelige størrelser:

54x77 cm = Kr. 4.250
37x54 cm = Kr. 2.800
26x37 cm = Kr. 1.350

Direkte link til bildet i nettbutikken:
https://gallerytendart.com/index.php/dga-musikk/johnny-cash

Du kan enkelt velge rammelist, passepartout og glass i utsjekking i kassen i nettbutikken.
Spør om du har spørsmål!

Hver gang skaperen av kul tendart kunst dukker hodet ut av atelieret på Nordstrand i Oslo, så er det enten en hyllest til de gode tingene i livet eller til musikken. Visste du at alle livsstil bilder bærer en The Beatles tittel? Og at mange av dem bærer en hyllest til norske gjenkjennelige elementer? Som Oslo Barcode eller broa i Drammen... for å nevne bare et par.

Visste du at noen av motivene blir foreviget på lerret? Det er forholdsvis nytt, men i full sving. Dette produktet gir deg en kombinasjon av digitalt trykk og organisk maleri, noe mange stadig roser opp i skyene når de får det på vegg. Det ser fantastisk flott ut.

Og i tillegg kan du bestille ditt eget motiv (Bestillingsverk), og du kan få alle digitale trykk levert trykket på lerret.

Her er det ikke noen grunn til å lure. Det handler bare om å finne ditt favoritt motiv.
Surf deg en tur i sommersola hos billedkunstner Torbjørn Endrerud. Her er galleriene (klikk og se):

Nettbutikk Gallerier

I mellomtiden kan vi nyte det ferskeste bildet ut av tendart studioet. Billedkunstner Torbjørn Endrerud er allerede igang med det neste.

God sommer!

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.