Nyheter

Nyheter

Nyheter

Da er det tid for Kunst Fest i Drammen igjen! For femte året på rad stiller billedkunstner Torbjørn Endrerud ut sine artist og livsstil motiver med rette streker og livlige farger, langs elva i Drammen.

Dette arrangementet har blitt noe som kan konkurrere i toppen som Norges Største Kunst Utstilling! Velkommen til Plass nr. 53, hvor du kan sikre deg fantastiske tilbud og inspirerende motiver som de fleste av oss smiler når vi ser. Plass nr. 53, ved Bybroa.

Her kan du se flere datoer og lokasjoner for tendart utstillinger utover høsten. Og vdet legges stadig til flere, så her er det bare å følge med for en positiv opplevelse med tendart kunst.

KALENDER

 

Noen av årets nye motiver! Du kan klikke på bildene for direktelink i nettbutikken.

Klikk deg inn på

tendart.no

for flere gallerier og motiver, og ikke minst for en positiv opplevelse i bare gode vibber.

Nå kan du også bestille digitale trykk på lerret!
Spør om mer informasjon til billedkunstneren på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 9412 0000

Klikk for mer informasjon:

TRYKK PÅ LERRET

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.