Nyheter

Nyheter

Nyheter

"The Munch Collection"! Mars har vært en aktiv måned fra billedkunstner Torbjørn Endrerud, med flere rykende ferske bilder på plass i sesongens utstillinger og i gallerier rundt om. Edvard Munch har atter en gang blitt æret av tendart, med det nyeste bildet "Sundance"; inspirert av to av Munchs kjente kunstverk "Solen" og "Livets Dans". Bildene er tilgjengelige som malerier, digitale trykk på bomulls papir, og som giclée på lerret. Se detaljer og linker til de respektive bildene samlet her.

"SUNDANCE" - GICLÉE PÅ LERRET & DIGITALT TRYKK PÅ BOMULLSPAPIR

Dette tendart bildet er inspirert av to av Edvard Munch’s fremste malerier; "Livets Dans" og "Solen".

«Livets dans» malte Munch ferdig i 1900. Maleriet som viser flere dansende par som flankeres av to kvinner. En ung og en eldre kvinne. Munch forteller med dette en historie om kvinnens ulike stadier i livet. Landskapet har elementer fra Åsgårdstrands buktende strandlinje og karakteristiske landskap.

«Solen» er et maleri av Munch som måler hele 449x786 cm og er ett av totalt 11 malerier som utgjør Munchs utsmykning av Universitetets Aula i Oslo. I Munchs gjengivelse, kan solen forstås som et symbol på det evige og allmenne og er Munchs monumentale hovedverk. Solen gjengir en glødende soloppgang over Kragerøs skjærgård.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud har her latt seg fascinere og kombinert ovennevnte malerier og laget et flott verk hvor han har gjenskapt, med rette streker og fargebruk, Munchs lystige dansende par og kvinner i de omgivelser Munch så godt trivdes i langs Oslofjorden og på sørlandskysten.

Flere spesifikasjoner og produkt alternativer (innramming, størrelse etc) finner du på de respektive linkene under:

SUNDANCE - DIGITALT TRYKK
Tilgjengelig i 3 størrelser
Valgfri innramming
Fra kr. 1,500

SUNDANCE - GICLÉE PÅ LERRET

60x90 cm
Innrammet i sort flyteramme
Kr. 6,800

BILLEDKUNSTNERENS MUNCH KOLLEKSJON

"Sundance" er i godt selskap i tendart galleriene. Her ser du alle motiver Munch-inspirerte tendart kunstverk av billedkunstner Torbjørn Endrerud:

MALERIER

"Lady Madonna" - Solgt

"Edvard Munch" Maleri

100x70 cm
Kr. 29,000

The Girls On TheBridge Maleri

120x80 cm
Kr. 28,000

GICLÉE PÅ LERRET


SHOUT

60x80
Innrammet
m/sort flyteramme

SUNDANCE

60x90
Innrammet m/sort flyteramme
Kr. 6,800

The Girls On The Bridge

90x60 cm
Innrammet m/sort flyteramme
Kr. 6,800

Edvard Munch

50x50 cm
Innrammet m/sort flyteramme
Kr. 3,500

DIGITALE TRYKK PÅ BOMULLSPAPIR

Alle motivene over er tilgjengelig som trykk på høy kvalitets bomullspapir, tilgjengelig i 3 størrelser, med valgfri innramming.
Klikk på linken under for å se alle Munch inspirerte bilder i Livsstil Galleriet:

DIGITALE TRYKK på BOMULLSPAPIR

 

Kontakt kunstneren for mer informasjon eller en hyggelig kunstprat om Munch og mer.
God helg!

Billedkunstner Torbjørn Endrerud
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: +47 9412 0000

Studio tendart:
Nordstrand Kulturarena
Ekebergveien 243
1166 OSLO

 

 

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.