Nyheter

Nyheter

Nyheter

Sommer sol, kappløp, båtrace, fart og spenning er inspirasjonen til dette tendart bildet. Bildet har fått tittel etter Beatles låta "Please Please Me" som antyder noe om passion og lidenskapen med seiling og konkurranse.

"Please Please Me" var låta som sørget for The Beatles gjennombrudd på hitlistene i England. Dette var den andre singlen gruppen ga ut, 11. januar 1963. Den var også tittelsporet på albumet med samme navn.
Opprinnelig var det en Roy Orbison låt som John Lennon skrev og hvor produsent George Martin hadde stor innflytelse på arrangementet, blant annet ved å øke tempoet på låta betraktelig.

DETALJER

Bildet er tilgjengelig som både trykk på kunstpapir (LIVSSTIL GALLERIET i Nettbutikken) og som trykk på lerret (TRYKK LERRET GALLERIET i nettbutikken).

Innramming:

  • Lerret: allerede innrammet med sort flyteramme
  • Kunstpapir: Valgfri innramming

Bildet måler 50 x 50 cm

Priser:

  • Trykk på kunstpapir:
    Kr. 3,250 / Innrammet Kr. 5,250
  • Trykk på lerret:
    Kr. 3,600

Kunstverket finner du her:
LERRET

https://gallerytendart.com/index.php/nb/trykk-lerret/please-please-me-lerret


KUNSTPAPIR

https://gallerytendart.com/index.php/nb/dga-livsstil/please-please-me-dga

For forhåndsbestilling:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 94 12 00 00

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.