Nyheter

Nyheter

Nyheter

Det er ikke annet å si enn at det er stolthet knyttet til meldingen om at selveste Ina Wroldsen, The Voice dommer og ellers en av verdens mest ettertraktede låtskrivere innen sitt felt, danser lykkedansen i Galleri ER i Sandefjord, da hun oppdager tendart maleriet "Ashes to Ashes" av David Bowie i vinduet. Det er ikke til å kimse av at tendart bildet nå henger til beskuing i Wroldsens hjem.

 Kunstner Torbjørn Endrerud kan trygt forvisse om at Wroldsen har et unikt tendart bilde på veggen, da det kun finnes ett av hvert tendart maleri. Men det finnes flere stuer rundt om i Norges lange land, hvor det henger "Ashes to Ashes" i stilarten DGA (Digital Graphic Artwork). Visste du det? At tendart multitasker imellom stilene? Joda, her er det rom for å velge det du vil. Det gjorde Ina Wroldsen, og akkurat det delte hun med fansen.

Ina Wroldsen Rebels Album Cover tendartAshes To Ashes tendart torbjkorn endrerud

Hvem er Ina Wroldsen (fra Wikipedia):

Wroldsen spilte sammen med islandske Arnthor Birgisson i popbandet Ask Embla mellom 2011 og 2014. Hennes manager er ektemannen Mark Elwood. I 2014 og 2015 ga hun ut solosinglene «Aliens» og «Rebels». I 2015 samarbeidet hun med Calvin Harris og Disciples om sangen «How Deep Is Your Love», og hadde vokalen på sangen, uten å få navnet på utgivelsen. I 2016 ga hun ut låten «Lay It On Me», som var i samarbeid med EDM-duoen Broiler. Hun var også, sammen med Sandeep Singh, Gunnar Greve Pettersen og Vinni (Øyvind Sauvik) idol-dommer dette året.

Juni 2018 ga hun ut EP-en Hex, hennes første soloutgivelse. 24. november samme år ble hun tildelt P3-prisen under P3 Gull og var dessuten nominert i klassen årets låt for «Strongest». Under Spellemannprisen 2018 ble hun kåret til årets låtskriver for EP-en Hex, og var i tillegg nominert i klassene årets tekstforfatter (Hex) og årets låt («Strongest»).

I 2020 startet hun podcasten Ina & Wroldsen med moren Kristin Wroldsen, og fra januar 2021 er hun mentor i sesong 6 av The Voice på TV 2.

Se flere tendart malerier

 

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.