Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now
tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Abbey Code tendart digitalt trykk på lerret nettbutikk

Abbey Code

NOK 10.000
Motiv Størrelser:

Giclée på lerret
120 x 60 cm
Leveres med sort skyggeramme

Dette motivet er inspirert av både det legendariske Beatles Albumet Abbey Road og til de arkitektoniske Barcode byggene i Bjørvika (Oslo) med rette linjer og sitt moderne og urbane uttrykk.Dette sammenfatter også billedkunstneren til fulle i hans musikalske opphav, borgerskap og til kunstnerisk utrykksform og fargebruk. Abbey Code got it all!

Beatles albumet Abbey Road er det beste gruppen laget teknisk sett. På mange måter er platen en oppsummering av hva Beatles sto for musikalsk, og samtidig et perfekt punktum på en enestående karriere. Avslutningen på albumet gir en klar melding om at det er slutten på Beatles epoken med låten The End. Selv omslaget gir en klar indikasjon på at det nå er definitivt slutt da John, Ringo, Paul og George går fra studioet i Abbey Road, stedet hvor de har laget de flerste av sine udødelige plater siden 1962.