Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now
tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Anne GretePreus tendart billedkunstner torbjorn endrerud

Amy Whinehouse

NOK 3.600
Motiv Størrelser:

Giclée på lerret
50 x 50 cm
80 x 80 cm
Leveres med sort skyggeramme

Winehouse debuterte i 2003 med albumet “Frank” hvor sangen “Stronger Than Me” ble den største hiten.

Tre år senere slapp hun oppfølgeren “Back To Black” hvor låta “Rehab” ble en hit.
Britiske Winehouse hadde sin bakgrunn fra jazzen og det bærer også albumene preg av. Hun ble omtalt for å være en kul jazzvokalist til også å være en fullblods souldiva.
Amy Winehouse ble nominert til Brit Awards både i 2004 og 2007 og var en respektert låtskriver og sangerinne. I 2008 fikk hun Grammy Awards for beste nye artist.
Hun var rusmisbruker, hadde spiseforstyrrelser og var depressiv. To år etter et inngått ekteskap med Blake Fielder-Civil var skilsmissen et faktum 16. juli 2009.
23. juli 2011 på ettermiddagen ble Amy funnet død i sitt hjem i Camden i London. Dødsårsaken ble utredet og det viste seg at hun hadde en mengde alkohol i kroppen. Med en promille på 4,16 var dødsårsaken alkoholforgiftning. Hun døde kun 27 år gammel.

Du er kanskje interessert i disse produktene