Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now
tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Freddie Mercurytendart digitalt trykk på lerret nettbutikk

Freddie Mercury

NOK 3.600
Motiv Størrelser:

Giclée på lerret
80 x 60 cm
50 x 50 cm
80 x 80 cm
Leveres med sort skyggeramme

 Freddie Mercury var av indisk avstamning og vokste opp på Zanzibar, til han i 1955 flyttet til Panchgani i India for å gå på kostskole. Han kom til Feltham i Vest-London i 1964 for å studere illustrasjon og design. Mercury var vokalist i bandet Wreckage da han møtte de andre medlemmene av Queen, som ble dannet i 1970. Etter platedebuten i 1973 fikk gruppa gradvis mer suksess. Mercury sto etter hvert fram som en karismatisk sanger og stor scenepersonlighet.
Som soloartist hadde Freddie Mercury debutert i 1973 med singlen I Can Hear Music, under navnet Larry Lurex. I 1984 fikk han en hit med Love Kills, hentet fra filmen Metropolis. Hans første soloalbum, Mr. Bad Guy (1985), oppnådde skuffende salgstall, tross dets hitsingle I Was Born To Love You. Mercury fikk i 1987 to store hits: The Great Pretender og Barcelona. Sistnevnte lagde han sammen med operastjernen Monteserrat Caballé. I 1988 kom deres album der de mikset pop og opera: Barcelona. Singlen Barcelona ble en hit på nytt i 1992 i anledning sommer-OL i Barcelona.
Freddie Mercury hadde på 1980-tallet utviklet aids, men holdt dette unna offentligheten helt til dagen før han døde, 24. november 1991. Posthumt fikk han hits med In My Defence (1992) og Living On My Own (1993). Sistnevnte var en remiks av en sang fra debutalbumet. Singlen gikk til topps i Norge og Storbritannia. I 1992 kom også The Freddie Mercury Album. Samme år ble han feiret med en stor konsert på Wembley stadion.
Spillefilmen om Queen, Bohemian Rhapsody (2018), ble en kassasuksess, og Rami Malek (som spilte Freddie Mercury) ble tildelt Oscar-prisen for beste hovedrolle.