tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Macca tendart billedkunstner torbjorn endrerud

Macca

NOK 6.500

Giclée på lerret
80 x 60
Leveres med sort skyggeramme

McCartney begynte sin musikkarriere med bandet The Quarrymen (1957–1960), der John Lennon var ubestridt leder og sologitarist.

I en kort periode tok McCartney over som sologitarist, før hans venn George Harrison ble bandets faste sologitarist. Da ble McCartney rytmegitarist, før han gikk inn som bassist etter at den første bassisten sluttet i 1961.
McCartneys første innspilling (en privat i ett eksemplar), «In Spite of All the Danger», var et samarbeid med George Harrison. Låtskriver paret Lennon/McCartney blant verdenshistoriens mest suksessrike komponist par med The Beatles. Gruppa hadde til sammen 20 hits som toppet de amerikanske hitlistene.

Etter at The Beatles ble oppløst, begynte McCartney på en solokarriere, men dannet deretter bandet Wings (1971–1980). Han har siden vært soloartist, men har også samarbeidet med blant andre Stevie Wonder, Michael Jackson og Kanye West. Han har hatt ni listetopper som soloartist eller med Wings. Så sent som i 2018 toppet et av hans album albumlistene til Billboard. Han har også gitt ut flere klassiske verk.
McCartney står oppført i Guinness rekordbok som den mest fremgangsrike komponist innenfor moderne populærmusikk. Han har skrevet over 50 sanger som har kommet på «topp ti» på hitlistene. Sammen med de andre medlemmene i The Beatles ble han utnevnt til medlem av Order of the British Empire av dronning Elizabeth II i 1965. I 1997 ble han adlet til ridder.

Relaterte produkter

Du er kanskje interessert i disse produktene

Revolver

Revolver

NOK 7.500
Legg i handlekurv