tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Fab Four lerret tendart billeskunstner torbjorn endrerud

Revolver

NOK 7.500

Giclée på lerret
70 x 100 cm
Leveres med sort skyggeramme

The Beatles var et engelsk rockeband som ble dannet i Liverpool i 1960. Med en line-up bestående av John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr, blir de sett på som det mest innflytelsesrike bandet gjennom tidene.
Bandet utforsket musikkstiler som spenner fra ballader og indisk musikk til psykedelia og rock. Som pionerer innen innspilling, låtskriving og kunstnerisk presentasjon revolusjonerte Beatles mange aspekter av musikkindustrien og ble ofte publisert som ledere for tidens ungdoms- og sosiokulturelle bevegelser.
Ledet av de primære låtskriverne Lennon og McCartney, utviklet Beatles seg og bygget sitt rykte for å spille klubber i Liverpool og Hamburg over tre år fra 1960, først med Stuart Sutcliffe som spilte bass. Kjernetrioen Lennon, McCartney og Harrison, sammen siden 1958, gikk gjennom en rekke trommeslagere, inkludert Pete Best, før de ba Ringo Starr om å bli med dem i 1962. Manager Brian Epstein formet dem til en profesjonell gruppe, og produsent George Martin veiledet og utviklet innspillingene, og utvidet innenlandske suksess kraftig etter deres første hit, "Love Me Do", på slutten av 1962. Etter hvert som deres popularitet vokste til den intense fan galskapen kalt "Beatlemania", fikk bandet kallenavnet "the Fab Four".
Tidlig i 1964 var Beatles internasjonale stjerner og hadde oppnådd enestående nivåer av kritisk og kommersiell suksess. De ble en ledende kraft i Storbritannias kulturelle gjenoppblomstring, og innledet den britiske invasjonen av USAs pop marked, og debuterte snart med A Hard Day's Night (1964). Fra 1965 og utover produserte de plater med større raffinement, inkludert albumene Rubber Soul (1965), Revolver (1966) og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967), og nøt ytterligere kommersiell suksess med The Beatles (også kjent som "the White Album", 1968) og Abbey Road (1969). Som varsling av album æraen løftet deres suksess albumet til å være den dominerende formen for plate forbruk fremfor singler. I 1968 grunnla de Apple Corps, et multi-armet multi medieselskap som fortsetter å føre tilsyn med prosjekter knyttet til bandets arv. Etter gruppens oppløsning i 1970 hadde alle en solokarriere.

Du er kanskje interessert i disse produktene