tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Satisfaction lerret tendart billeskunstner torbjorn endrerud

Satisfaction

NOK 3.500

Giclée på lerret
50 x 50 cm
Leveres med sort skyggeramme

7. mai 1965 våknet Keith Richards, gitarist i The Rolling Stones, opp midt i natten på Gulf Motel i Clearwater, Florida. Han hadde en melodi i hodet og gitaren lå på sengen ved siden av ham.
Keith fant frem hans bærbare kassett-spiller og tok opp et åtte noter gitar-riff samtidig som han nærmest mumlet «I Can Get No Satisfaction». Så falt han i søvn igjen.
Dette var begynnelsen på hvordan en av Stones største hits ble til og som gruppen selv den dag i dag har på repertoaret når de spiller live.
Låten ble første gang spilt inn 10. mai 1965 ved Chess Studio i Chicago, men den utgaven som senere ble utgitt på plate ble spilt inn ved RCA Studios i Hollywood i L.A. 12. mai ’65. Her benyttet Richards en Gibson Maestro fuzzbox som gav den særegne gitarlyden til riffet. Suksessen til «(I Can Get No) Satisfaction» gjorde at hele lagret med Gibson fuzzboxer raskt ble utsolgt.
Keith Richards er født i 18. desember 1943 og er best kjent som gitarist og låtskriver i The Rolling Stones. Han har også hatt en rolle i Pirates of the Caribbean, «At World’s End», hvor han spilte rollen som kaptein Teaque.

 

Relaterte produkter

Du er kanskje interessert i disse produktene