Artist Gallery

Shop Now

Paintings

Shop Now

Lifestyle Gallery

Shop Now
tendart kunst er unike kunstverk med moderne uttrykk og energiske farger.

Giclée På Lerret

Giclée på lerret gjennomgår den samme prosessen som grafisk trykk. Istedenfor å trykke på bomullspapir plottes det på lerret. tendart benytter "Museum PRO Canvas" til sine lerretstrykk. Det gir et flott visuelt resultat som gir tilsvarende inntrykk som et maleri.

Sundance tendart Giclee on canvas

Sundance

NOK 6.800

Digitalt trykk på lerret
60 x 90 cm
Leveres med sort flyteramme

Dette tendart bildet er inspirert av to av Edvard Munch’s fremste malerier.

"Livets Dans"

«Livets dans» malte Munch ferdig i 1900. Maleriet som viser flere dansende par som flankeres av to kvinner. En ung og en eldre kvinne. Munch forteller med dette en historie om kvinnens ulike stadier i livet. Landskapet har elementer fra Åsgårdstrands buktende strandlinje og karakteristiske landskap.

"Solen"

«Solen» er et maleri av Munch som måler hele 449x786 cm og er ett av totalt 11 malerier som utgjør Munchs utsmykning av Universitetets Aula i Oslo. I Munchs gjengivelse, kan solen forstås som et symbol på det evige og allmenne og er Munchs monumentale hovedverk. Solen gjengir en glødende soloppgang over Kragerøs skjærgård.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud har her latt seg fascinere og kombinert ovennevnte malerier og laget et flott verk hvor han har gjenskapt, med rette streker og fargebruk, Munchs lystige dansende par og kvinner i de omgivelser Munch så godt trivdes i langs Oslo fjorden og på sørlandskysten.

Relaterte produkter

Shout

Shout

NOK 6.500
Legg i handlekurv

Du er kanskje interessert i disse produktene