Nyheter

Nyheter

Nyheter

Og det er jo ingen tvil om hvor legendarisk dette navnet klinger i ørene på de aller aller fleste musikk entusiaster. Og da selvsagt spesielt gitarister. Her er Santana foreviget av billedkunstner Torbjørn Endrerud, i kjent tendart stil med rette streker og livlige farge og en positiv touch.

David Bowie er og blir en helt for mange, og det er vel ingen tvil om at han satte nye standarder i musikkens fargerike verden. Billedkunstner Torbjørn Endrerud har igjen gjort ære på Bowie med siste DGA ut av det digitale tendart studioet på Nordstrand Kulturarena.

David Bowie maleri solgt i dag til dame som solgte barndomshjemmet sitt på tirsdag og investerte i maleriet i dag. Hun var helt rørt ifølge galleristen på Galleri Røed Jeløy, hvor maleriet har vært utstilt i den senere tid. Dette sa den nye eieren om opplevelsen med David Bowie på Kafe Røed Gård.

Hva står D.G.A. for? Som det fremgår over er betegnelsen for dette digitalt grafisk arbeid som er skapt på data.

 

Da er dagen her! De siste månedene har tendart jobbet iherdig med nytt visuelt uttrykk og ny nettside og nettbutikk. I dag smalt det i champagnekorken, og vi feirer med et braktilbud.

Uka begynner med gode toner i tendart studioet! Nytt bilde er på plass fra billedkunstner Torbjørn Endrerud, og det er ingen ringere enn legendatiske Joe Cocker som har fått plass på "veggen" på tendart.no. Klikk deg inn i den nye nettbutikken og sikre deg ditt bilde.

Billdekunstner Torbjørn Endrerud skapte maleriet "Optimist" av Jahn Teigen. Nå er tendart bildet solgt hos Galleri ER i Sandefjord, hvor det har hatt fast plass på galleri veggen den siste tiden. Les den koselige historien her.

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart