Nyheter

Nyheter

Nyheter

tendart Tornjørn Endrerud billedkunstner Ashes to Ashes David Bowie maleri

Akryl maleriene på lerret er like populære ut av tendart studioet til billedkunstner Torbjørn Endrerud som de digitale trykkene, og det siste bestillingsverket har nå kommet på plass i sitt nye hjem. Visste du at du kan bestille malerier hos tendart?

Det er en stadig økende forespørsel hos tendart etter disse karakteristiske maleriene. De bærer Endreruds tendart signatur i sine rette streker og livlige farger med positiv touch. Motivene kjenner man også igjen fra det digitale trykk galleriet av artist og livsstil bilder.

Har du tenkt tanken om hvor kult det kunne vært å ha et kunstverk av favoritt motivet ditt på veggen? Det er noe de fleste av oss kanskje føler er en ekstra gave til oss selv, og en som vil vare livet ut. Og litt til.
Torbjørn Endrerud har i de siste årene skapt mange kunstverk på bestilling for sine kunder, og du kan lære mer om hvordan du kan bestille ditt bilde eller en uforglemmelig gave til en du er glad i, her:

BESTILLINGSVERK

Skulle du ønske deg det digitale trykket av samme motiv kan du finne det her i 3 forskjellige størrelser, med et variert utvalg av rammer, passepartout og glass kombinasjoner.

ASHES TO ASHES DIGITALT TRYKK
ashes to ashes tendart torbjørn endrerud digitalt trykk kunst

Det siste bestillingsverket er nå på plass på veggen hos ny kunde, og det er David Bowie motivet "Ashes to Ashes" som nå har fått nytt hjem.

tendart Tornjørn Endrerud billedkunstner Ashes to Ashes David Bowie maleri

 

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.