Nyheter

Nyheter

Nyheter

Beatles tendart shoes, every little thing, torbjørn endrerud

Billedkunstneren har sans for detaljer, og han har sansen for pene ting; det er det ingen tvil om. Det nyeste bildet ut av tendart studioet denne uka treffer nok derfor både jenter, gutter, menn og kvinner rett i hjerterota. Det er lekkert! Sko er kunst. Og her snakker vi om statement og attitude på en gang. Se det siste bildet "Every Little Thing" her. Som alltid bærer bildet The Beatles tittel, historie og inspirasjon.

"Every Little Thing"
Paul McCartney hadde en ny singel i tankene da han skrev "Every Little Thing" på soverommet sitt høsten 1964. inspirasjonen til låten var hans daværende kjæreste, Jane Asher. Teksten er en eneste sammenhengende hyllest til kvinnen i hans liv.

1964 var det året Paul McCartney bidro med færrest låter til Beatles og det var sikkert bittert for han at det var John Lennons låt "I Feel Fine" som ble gitt ut som singel foran McCartneys kjærlighets sang som likevel etterhvert ble en Beatles klassiker.

----------------------------

3 størrelser med ønsket innramming

Bildet er laget som originalt grafisk trykk og kommer i 3 størrelser, nummerert og i begrenset opplag. Du kan velge ramme etter preferanse, og du kan velge hvit. svart, enkele eller dobbel passepartout, med float eller Artglass.

Klikk deg inn på linken for å bestille det nyeste tendart bildet fra billedkunstner Torbjørn Endrerud.

https://gallerytendart.com/index.php/dga-livsstil/every-little-thing

Nytt bilde tendart shoes torbjørn endrerud livsstil galleri 

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.