Nyheter

Nyheter

Nyheter

Billedkunstner Torbjørn Endrerud har lenge beveget seg i norsk kultur i sine livsstilbilder. Nå har Jahn Teigen, den hittil eneste norske musikalske helten portrettert av billdekunstneren, fått selskap i Artist Galleriet, med dette grafiske trykket av bandet som satte nye standarder med blant annet låta "Take On Me" fra 1984. Bandet er selvsagt; A-HA. Her kan du møte legendene med tndart blikk, som alltid med rette streker og livlige farger, og positiv touch.

A-HA

Pål Waaktaar Gamst og Magne Furuholmen vokste opp i samme nabolag på Manglerud i Oslo på 1970-tallet. De ble kjent gjennom en felles interesse for musikk, og dannet band allerede tidlig i tenårene, blant annet Spider Empire og Thala & The Layas Blues Bland.

A-ha ble dannet i 1982, da Harket ble hentet inn som vokalist til Waaktaar og Furuholmens band. Etter å ha tatt navnet Aha (senere a-ha), fikk bandet internasjonal suksess med sin debutsingle Take On Me i 1985, og var det første norske bandet til å toppe den amerikanske hitlisten. Siden da har a-ha vært å regne blant Norges mest populære band, med hits gjennom hele karrieren.
Suksessen på verdensbasis kulminerte da bandet var hovedartist på festivalen Rock in Rio i Rio de Janeiro i 1991. Det ble solgt 198 000 billetter til konserten, og a-ha ble oppført i Guinness rekordbok med verdensrekorden for flest solgte billetter til én konsert.

A-ha har siden 1985 gitt ut ti studioalbum. Debutalbumet Hunting High And Low er fremdeles a-ha’s mestselgende album på verdensbasis, med mer enn åtte millioner solgte.

Køp bildet her:
NETTBUTIKK AHA

 

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.