Nyheter

Nyheter

Nyheter

tendart billedkunstner artist torbjorn endrerud

Det har skjedd veldig mye i tendart universet det siste året, og året 2022 startet absolutt ikke på latsiden hos billedkunstner Torbjørn Endrerud. Her kan du se noen av de siste bildene fra Artist og Livsstil Galleriene på tendart.no. Nyt!

Og følg med for mer, for her er det flere rette streker og livlige farger på vei, med Torbjørns umiskjennlige freshe og ikke minst egenartede stil.

Her kan du se Torbjørn sine bilder

Her kan du se Torbjørn sine bilder "live"
Sammen med de nye bildene fra tendart studioet på Nordstrand Kulturarena, så har det tilkommet flere nye gallerier på lista, hvor du året igjennom, i tillegg til i nettbutikken her,  også kan nyte skuet av tendart bilder.

Ditt Galleri
På tampen av 2021 åpnet Ditt Galleri på Nøtterøy i Vestfold sine dører for tendart bilder, som nå deler veggene med kustnere som Vebjørn Sand og Marianne Auli, for å nevne bare noen prominente kunstnernavn i dette ærverdige og veletablerte galleriet og rammeverkstedet.

tendart partner ditt-galleri torbjørn endrerud kunst

 

Hifi-Klubben Norge
Hva passer vel bedre enn utsikten til artist bildene til Endrerud, mens du shopper den beste lyden til musikken din? Nei, det er kanskje ikke så mye som konkurrerer med akkurat Hifi-Klubben og tendart sitt samarbeide her. I Marcus Thranes Gate i Oslo kan du nemlig det; nyte til fulle både bilder og musikk som ærer begge kunstartene til det fulle.
Og veldig snart kommer bildene på veggene hos Hifi-Klubben i Tønsberg. Hvor går ferden videre? Følg med og se. I mellomtiden er det nok av nyheter å få med seg fra kunstneren selv.

tendart partner hifi-klubben torbjørn endrerud kunst

 

Dahl Rammeservice - Haugesund
Siste tilskuddet på galleri-listen er Dahl Rammeservice, som er så fersk at vi ikke har fått på plass presentasjonen enda. Men den kommer, og er du i Haugesund området, så venter Dahl med tendart bilder på veggene.

Tore's Rammer & Galleri Muségaten
Er du i Stavanger finner du nå også Torbjørn Endrerud sine artist og livsstil bilder hos Tore's Rammer & Galleri i Muségaten.
Vi minner om menyknappen "Gallerier" på nettsiden, hvor du når som helst kan besøke tendart samarbeidspartnere på både sosiale medier og deres respektive nettsteder. En skikkelig galleri-safari kan man si. Nyt!

Tores Kunst og Rammer Musegaten Stavanger tendart torbjørn endrerud

Nye fargerike høyder i 2022
Med en stor takk til samarbeidspartnere og selvsagt til tendart-kundene skapes det med høy glede ny kunst både på lerret og digitalt.
Alle digitale trykk er nummererte og kommer i 3 størrelser. Innramming kan velges i nettbutikken, med valgfritt glass og passepartout. Galleriene hvor du finner tendart har selvsagt også andre valgmuligheter til deg. Alle maleriene tilbys med sort flyteramme.

Shop på nett
I nettbutikken kan du se alle bildene fra billedkunstner Torbjørn Endrerud, og vi har gjort det enkelt for deg å shoppe fra kosekroken mens du planlegger hvor bildene skal henge.
Nytt i 2022 er det nye produktet grafiske trykk på lerret. Her er det mye spennende på gang, og en kunde har allerede sendt oss et eksempel på hvor kult denne løsningen også kan være.

Flere nye bilder slippes fortløpende. Følg med på Tendart.no Nyheter

tendart abbey code torbjørn endrerud kunde lerret

Nettbutikken finner du her:
tendart.no

tendart logo billedkunstner torbjørn endrerud musikk livsstil gallerier

 

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.