Nyheter

Nyheter

Nyheter

Blomstene begynner å snike seg gjennom den kalde vinterbakken og møte sola med livlige farger for en varm og glad vår og sommer sesong. Det gjør også kunstnere og gallerier etter en tid hvor vi har tilpasset oss alle sammen. HVor finner du tendart fra uke til uke gjennom de neste månedene? Det kan du følge med på her.

Mens sola time for time varmer mer og mer, er det bare lykke og champagnekorken i taket på vernissager og utstillinger landet rundt, og du kan fra aktivitetskalenderen på nettsiden tendart.no legge planer for datoer og lokasjoner for tendart utstillinger.

Billedkunstner Torbjørn Endrerud kan friste med en rekke nye digitale trykk og malerier, med rette streker og livlige farger. Og selvsagt med en positiv touch. Det er kul kunst, rett og slett.

Kul kunst med tendart billedkunastner Torbjorn Endrerud

 

Her er noen av de nyeste bildene, som du kan se på utstillingene:

ABBA tendart torbjorn endrerud digitalkunst

tendart torbjorn endrerud kunst

tendart torbjorn endrerud kunst

tendart torbjorn endrerud kunst

Hifi-Klubben Norge inviterer tendart


tendart hos Hifi-Klubben Norge

Se og hør i optimale forhold

Hva er vel bedre enn å nyte en legendarisk The Beatles låt i optimale forhold hos Hifi-Klubben Norge mens du nyter synes av et tendart bilde i samme ånd. Sett deg ned, skru opp lyden og smil. Ta deg en tur til Hifi-Klubben Norge i Marcus Thranes Gate for en opplevelse. Der finner du tendart på veggene.